Fes-te soci

Si voleu formar part del Club Aeromodelisme SEDIS, FES-TE SOCI!

La quota de soci es realitza de forma anual entre finals de desembre i fins al 15 de febrer després de fixar-la per votació de tots els socis a la reunió ordinària.

Per aquest 2023 les quotes són les següents:

La quota obligatòria per a socis més grans de 18 anys és de 170€, fitxa federativa inclosa.

La quota obligatòria per a nous socis més grans de 18 anys és de 170€ + 110€ , fitxa federativa inclosa.

Per a menors de 18 anys fills del socis, no paguen quota. 

Per fer-vos soci heu d’emplenar el següent formulari, i enviar-lo per correu electrònic, o bé imprimir-lo i lliurar-lo de forma presencial al camp de vol a algun membre de la Junta Directiva.

Un cop rebuda aquesta sol·licitud, se us facilitarà el número de compte bancari del club on realitzar l’ingrés de la quota. La quota serà ajustada al mes d’alta del nou soci, per exemple, un soci que vulgui entrar al club a l’agost haurà de pagar només la part proporcional que queda fins a finals d’any, no la quota anual entera. Per a qui faci l’ingrés, cal recordar que és molt important introduir com a concepte nom i cognoms del nou soci.

Els preus de les quotes FAC (Federació Aèria Catalana) depenen del tipus de llicència que vulgueu, tal com s’ha especificat més amunt, i vénen fixats anualment per la Federació Aèria Catalana. Per aquest any 2022: Taula de preus FAC 2022

Davant de qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic info@aerosedis.org o, pel formulari de contacte de la pàgina web situat a la pestanya INICI o bé, de forma presencial al camp de vol els caps de setmana pel matí.

Si t’agrada l’aeromodelisme i tens els teu propi avió, drone o helicopter o si el que vols es apendre aquest es el lloc.

Omple aquest formulari i et contactarem el mes aviat posible per formalitzar la teva solicititud.